Abstederdijk 33, 3582 BA, Utrecht Relatietherapie : 06 12 42 77 60 Psychologische begeleiding : 06 25 00 73 50

Maak kennis met Loes Leusink

 

“Tussen wat wordt gezegd en niet bedoeld en wat wordt bedoeld en niet gezegd gaat de meeste liefde verloren”

Khalil Gibran

Graag stel ik mij aan je voor. Ik ben Loes Leusink en ben geboren in Enschede. Na mijn studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening ben ik verhuisd naar Utrecht. Dit is waar ik inmiddels alweer enige jaren woon met mijn man en kinderen.

Na mijn studie ben ik werkzaam geweest op verschillende plekken binnen de hulpverlening. Onder andere heb ik gewerkt als pedagogische medewerker op een behandelgroep en vervolgens heb ik een aantal jaren op een observatie- en diagnostiekgroep gewerkt. Deze diagnostiekgroep was speciaal gericht op meiden. Na deze residentiële groepen heb ik de overstap gemaakt naar pleegzorg, waar ik als pleegzorgbegeleider, nog steeds werkzaam ben. Mijn interesse in het systemisch werken en hetgeen je als individu tegenkomt in een relatie, komt grotendeels voort uit mijn ervaring binnen de pleegzorg. Daar werk ik intensief met gezinssystemen en de patronen die spelen in de relaties tussen mensen. Hoe kan je autonoom zijn en blijven, maar tegelijkertijd in verbinding blijven met de ander? Voor veel mensen een hele worsteling. Ik heb de stap genomen om mij hier verder in te verdiepen en mij te gaan specialiseren tot relatietherapeut. Ik ben de opleiding gaan doen aan het Kempler Instituut voor Ervaringsgerichte Psychosociale Hulpverlening en GestaltGezinstherapie.

Aan het werk zijn met partners in een relatie en samen op zoek gaan naar de soms hardnekkige patronen ligt mijn passie. Hen helpen uitspreken naar elkaar, waar de pijn, maar ook de eigen behoeften liggen waarna je weer dichter bij je partner komt en je weer verbonden voelt, in plaats van allebei op een eilandje te komen, is waar ik als therapeut in geloof. Het is fijn om hier een bijdrage in te hebben.

vasthouden-van-pinken