Abstederdijk 33, 3582 BA, Utrecht Relatietherapie : 06 12 42 77 60 Psychologische begeleiding : 06 25 00 73 50

Voluit leven

Op 03 maart gaat een nieuwe cursus van start: Voluit Leven.

Iedereen wil gelukkig zijn. In het streven naar geluk proberen we ons goed te voelen en psychisch leed te vermijden. Onderzoek laat zien dat dit juist meer lijden veroorzaakt. Wanneer we aanvaarden dat het leven twee kanten heeft, ontwikkelen we psychologische flexibiliteit. Dan zullen we meer vanuit ons hart leven en doen wat we echt belangrijk vinden. Dit leidt tot grotere besluitvaardigheid, vriendelijkheid en vermogen om van het leven te genieten. Saskia Velsink geeft deze cursus aan mensen met psychische klachten die deze vorm van voluit leven willen leren.

Voor wie is de cursus bedoeld?

De cursus wordt gegeven aan mensen vanaf 25 jaar die last hebben van negatieve emoties of gedrag zoals somberheid, onzekerheid, gespannenheid, zelfkritiek, vermoeidheid, leegte en verslavingsgedrag. Mensen die er genoeg van hebben om te vechten tegen deze emoties en een meer bevredigend leven willen opbouwen.

In de cursus leren de deelnemers onder andere negatieve patronen te doorbreken en meer te leven vanuit hun waarden. De deelnemers leren beter observeren en accepteren wat er in hen omgaat, minder te oordelen en daardoor milder te worden. Ze staan stil bij wat voor hen belangrijk is in het leven en leren keuzes te maken op basis van die inzichten.

Aanmelden

Meld je hier aan. Je krijgt dan een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek of een informatiebrief toegestuurd. Je bent verzekerd van deelneming als het cursusgeld is overgemaakt.

Je kunt je vandaag nog opgeven, maar denk er wel aan vol = vol!

Cursusdata

Eerste cursusavond vindt plaat op donderdagavond 03 maart 2016.
Vervolgens komen we nog 7 keer bij elkaar op donderdagavond. De data zijn:
3, 10, 17, 24 maart, 7, 14, 21 april, 12 mei
Tijd:      20.00 – 22.00 uur.
Locatie: Abstederdijk 33, 3582 BA  Utrecht
Kosten: 325 euro. Dit is inclusief het cursusboek.
 
De cursus Voluit Leven wordt gegeven door Saskia Velsink. Klik hier voor haar profiel.